Woerden, Molenvlietbrink

Straat Molenvlietbrink

Adres Molenvlietbrink 204

Postcode 3448HS

Wijk Molenvliet

Stad Woerden

Prijs €1.075,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 7

Toiletten 2

Badkamers 1

Oppervlakte 95 m²

Beschrijving

Ruime maisonnette woning ca. 95 m2 met 4 slaapkamers gelegen boven winkelcentrum "Molenvliet". U vindt hier een divers aanbod aan winkels en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Op 15 minuten afstand van Utrecht en op 10 minuten fietsafstand van het trein station van Woerden. Tevens nabij de A12. In de nabijheid van de woning bevinden zich een wijkpark, diverse sportaccommodaties en meerdere basisscholen.

Indeling: entree, hal, toilet met fontein, slaapkamer, ruime woonkamer met eenvoudige maar nette keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk uitzocht over het winkelplein.

1e verdieping: overloop, badkamer met wastafel, 2e toilet, ligbad en aansluiting voor wasmachine. Twee goede slaapkamers waarvan 1 toegang biedt tot het klein balkon. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote slaapkamer. Deze woning beschikt ook over een eigen berging van circa 7 m2.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging neem contact op via info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.