Utrecht, Van Starkenborghhof

Straat Van Starkenborghhof

Adres Van Starkenborghhof 30

Postcode 3527HA

Wijk Kanaleneiland

Stad Utrecht

Prijs €695,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 70 m²

Beschrijving

BEZICHTIGING IS VOL! HET IS NIET MOGELIJK MOMENTEEL EEN BEZICHTIGING TE PLANNEN.

LET OP: Bezichtigingen inplannen kan alleen via email. info@rosverhuurmakelaar.nl.

Dit ruime 2- kamer appartement met een woonoppervlakte bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex. Het complex bevindt zich boven winkelcentrum Nova met een uitgebreid en divers winkelaanbod. Er is een gezellige wekelijkse markt op de vrijdag. De ligging is zeer centraal. Op maar 10 minuten afstand van de binnenstad van Utrecht en het Centraal station. Gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A12 en de A2. Openbaar vervoer bevind zich direct om de hoek. Park Transwijk is een ruim opgezet park waar veel evenementen zoals concerten en festivals worden georganiseerd. Dit park bevindt zich ook op 5 minuten loopafstand.

Indeling; centrale entree, lift en trappenhuis naar verdiepingen en bergingen.
Ingang appartement; hal, ruime en lichte woonkamer met een leuk uitzicht en toegang tot het balkon. Keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. Hierachter bevindt zich de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Separaat toilet met fontein, eenvoudige badkamer met douchel. Aansluitend de ruime slaapkamer met wastafel die zich aan de achterzijde van het appartement bevindt. Het appartement beschikt over een eigen berging gelegen in de onderbouw.

Servicekosten € 70,-.
Beschikbaar per 15 april.

* Om een bezichtiging aan te vragen kunt u een email sturen naar info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.