Utrecht, Van Starkenborghhof

Straat Van Starkenborghhof

Adres Van Starkenborghhof 24

Postcode 3527HA

Wijk Kanaleneiland

Stad Utrecht

Prijs €1.075,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 3

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 100 m²

Beschrijving

Dit ruime 4- kamer appartement met een woonoppervlakte van circa 100 m2 bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex.
Het complex bevindt zich boven winkelcentrum Nova met een uitgebreid en divers winkelaanbod. Er is een gezellige wekelijkse markt op de vrijdag. De ligging is zeer centraal. Op maar 10 minuten afstand van de binnenstad van Utrecht en het Centraal station. Gunstige ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A12 en de A2. Openbaar vervoer bevind zich direct om de hoek. Park Transwijk is een ruim opgezet park waar veel evenementen zoals concerten en festivals worden georganiseerd. Dit park bevindt zich ook op 5 minuten loopafstand.

Indeling; centrale entree, lift en trappenhuis naar verdiepingen en bergingen.
Ingang appartement; hal, royale slaapkamer met een wastafel. Keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok. Hierachter bevindt zich de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Ruime en lichte woonkamer met een leuk uitzicht en toegang tot het balkon. Separaat toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel. Aansluitend de overige 2 slaapkamers die zich aan de achterzijde van het appartement bevinden. Het appartement beschikt over een eigen berging gelegen in de onderbouw.
Het ideale appartement wat direct te betrekken is!

Servicekosten € 70,-.

* Om een bezichtiging aan te vragen kunt u een email sturen naar info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.