Utrecht, Linnaeusstraat

Straat Linnaeusstraat

Adres Linnaeusstraat 30

Postcode 3553CE

Wijk Elinkwijk

Stad Utrecht

Prijs €1.275,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 50 m²

Beschrijving

Karakteristieke benedenwoning van 50 m2 met tuin en berging gelegen op een gunstige locatie in de wijk “Elinkwijk”.
Het is heerlijk wonen in de Linnaeusstraat: een oase van rust, zon en licht. Tegelijkertijd fietst u binnen een paar minuten naar de vernieuwde shopping mall “Hoog Catharijne” en het centraal station. Het treinstation Zuilen bevindt zich op maar liefst 5 minuten fietsen. Prettig centraal wonen! Parkeren is gratis en kan direct voor de deur.

Indeling: entree, hal, sfeervolle woonkamer voorzien van een keurige nieuwe laminaatvloer. Open keuken voorzien van een kookplaat, koelkast en oven. Badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Aansluitend bevindt zich daar de ruime slaapkamer aan de achterkant gelegen. Via de woonkamer maar ook via de slaapkamer bereikt u de zonnige achtertuin waar het heerlijk vertoeven is. Hier bevindt zich nog een extra berging.

Het appartement is per direct beschikbaar. Huurperiode is 1 jaar. Huurprijs € 1275,- excl.

Reageren kan uitsluitend per email!

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.