Utrecht, Kruisweg

Straat Kruisweg

Adres Kruisweg 28bis2

Postcode 3513CT

Wijk Pijlsweerd Zuid

Stad Utrecht

Prijs €975,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 50 m²

Beschrijving

Gelegen op een unieke en zeer centrale locatie bevindt zich dit sfeervolle (semi- zelfstandige) 2- kamer appartement ca. 50m2. Gedeelde douche en toilet. In een rustige woonwijk en toch op maar 5 minuten loopafstand van de bruisende binnenstad van Utrecht. De vernieuwde shopping mall " Hoog Catharijne", het Centraal station, diverse restaurantjes en uitgaansgelegenheden, alles bevindt zich hier op zeer korte afstand. Parkeren kan direct voor de deur middels een parkeervergunning.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping en de indeling is als volgt;
trap naar 2e etage, ruime woonkamer met handige inbouwkasten. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Eenvoudig keukenblok met genoeg bergruimte en aansluiting voor wasmachine. De douche en het toilet worden gedeeld met het appartement op de 1e etage.
Het appartement is voorzien van een nette vloerbedekking.

Kortom, een leuke starterswoning op de perfecte locatie!

Huur inclusief voorschot g/w/l € 1050,-.

Om een bezichtiging aan te vragen u een email sturen naar info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.