Utrecht, Kintgenshaven

Straat Kintgenshaven

Adres Kintgenshaven 2B

Postcode 3512GX

Wijk De Neude

Stad Utrecht

Prijs €1.525,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 2

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 80 m²

Beschrijving

Monumentaal wonen in hartje Utrecht?
Gelegen in de bruisende binnenstad van Utrecht bevindt zich dit ruime 3- kamer hoekappartement met een oppervlakte van circa 80 m2. Heerlijk een hapje eten? Of shoppen in de vernieuwde shopping mall Hoog Catharijne? Alles bevindt zich werkelijk op loopafstand. Het appartement kijkt uit op het bekendste plein van Utrecht Neude . Het appartement wordt momenteel compleet gerenoveerd. De verwachtte oplevering staat gepland op 15 september.

De indeling is als volgt;
Entree, trap naar het appartement gelegen op de 2e etage. Toegang tot appartement, overloop, moderne nieuwe keuken voorzien van een koelkast/ vriezer, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. Hierna volgt de slaapkamer. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de riante en sfeervolle woonkamer met een spectaculair uitzicht over De Neude. Aansluitend bevindt zich aan de achterzijde de opvallend ruime master bedroom met een aparte wasruimte. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Separaat toilet met fontein.
Het gehele appartement is voorzien van een nette laminaatvloer in een neutrale houtkleur en alle wanden worden netjes wit afgewerkt.

Kortom een unieke woning voor de stadliefhebber!

Huur inclusief voorschot stookkosten, electra en water € 1655,-.