Utrecht, Hendrick de Keyserstraat

Straat Hendrick de Keyserstraat

Adres Hendrick de Keyserstraat 13

Postcode 3583TE

Wijk Schildersbuurt

Stad Utrecht

Prijs €1.325,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 45 m²

Beschrijving

Direct achter het groene Wilhelminapark (Utrecht-Oost) bevindt zich dit sfeervolle 2- kamer appartement op de begane grond met tuin! Het appartement wordt momenteel gerenoveerd en zal 15 oktober opgeleverd worden.

Op 5 minuten afstand van de vele winkels en horecagelegenheden aan de Stadhouderslaan, Jan van Scorelstraat en de Burgemeester Reigerstraat. De binnenstad van Utrecht en het Centraal Station bevinden zich op maar 10 minuten fietsafstand. Tevens zijn diverse uitvalswegen zoals de A-28 en A-27, de Uithof en het recreatiegebied Amelisweerd zeer nabij.

Indeling; gezamenlijke entree, hal appartement, ruime slaapkamer met handige inbouwkasten en ensuite deur naar de woonkamer. Alle wanden zijn opnieuw gestuct. Vanuit de woonkamer bereik je de achtertuin via openslaande deuren. Hier is het heerlijk vertoeven!
Aansluitend bevindt zich daar de nieuwe keuken die is voorzien van een oven, kookplaat en koelkast. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.
Vanuit de keuken bereikt u de gerenoveerde badkamer met douche. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.
Dit is heerlijk wonen op het mooiste plekje in Utrecht!

Huur inclusief voorschot gas, water en elektra bedraagt € 1400,-.
Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen via info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.