Utrecht, Croeselaan

Straat Croeselaan

Adres Croeselaan 369Bis

Postcode 3521BW

Wijk Dichterswijk

Stad Utrecht

Prijs €1.295,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 1

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 58 m²

Beschrijving

Dit goed onderhouden 2- kamer appartement bevindt zich op een gewilde locatie in Utrecht. De Croeselaan; zeer centraal gelegen, op loopafstand van het Centraal station en nabij diverse uitvalswegen zoals de A12 en de A2. Tevens bevindt zich de shoppingmall "Hoog Catharijne" op maar 10 minuten afstand. Parkeren is betaald en kan direct voor de deur.

Het appartement is circa 58 m2 en bevindt zich op de 2e etage. Indeling; entree, hal en trap naar het appartement, ruime woonkamer met grote raampartijen wat een leuk uitzicht geeft over de Croeselaan. Nette open keuken voorzien van een 4 pits kookplaat, afzuigkap en koelkast met vriezer. Badkamer voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Aansluitend nog een extra bergruimte met aansluiting voor wasmachine. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde.
Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer en dus zo te betrekken!

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen per email.
Huur € 1295,-. Per 15 augustus 2022 beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.