Leiden, Stationsplein

Straat Stationsplein

Adres Stationsplein 182

Postcode 2312AP

Wijk Stationsdistrict

Stad Leiden

Prijs €1.150,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 3

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 78 m²

Beschrijving

UNIEKE KANS!
Per 1 juni 2022 beschikbaar.

Direct tegenover het treinstation van Leiden, bevindt zich dit ruime 4- kamer appartement ca. 78 m2. Centraler wonen kan niet! Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u enkel naar beneden te lopen. Verder op steenworpafstand van de historische binnenstad van Leiden met zijn sfeervolle oude grachten, diverse winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Tevens centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A44 en de A4.

Indeling; gemeenschappelijke entree met toegang tot berging, trappenhuis en lift.
Entree appartement, eenvoudig keukenblok met genoeg bergruimte. Aparte bergruimte. Separaat toilet met fontein. Badkamer voorzien van douche en wastafel. Riante woonkamer met handige inbouwkasten en een spectaculair uitzicht over het Centraal station. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het inpandig balkon waarvan de raampartijen volledig open kunnen. Hier is het heerlijk zitten. Naast de woonkamer bevindt zich de. 1e slaapkamer die ook weer toegang biedt tot de loggia. Aansluitend bevinden zich aan de voorzijde van het appartement de overige twee slaapkamers.
Tevens beschikt dit appartement over een eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw.

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.