Leiden, Margaretha Simonskade

Straat Margaretha Simonskade

Adres Margaretha Simonskade 36

Postcode 2331EH

Wijk Stevenshof

Stad Leiden

Prijs €1.295,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 2

Toiletten 2

Badkamers 1

Oppervlakte 90 m²

Beschrijving

Reageren uitsluitend per email.

Fijne eengezinswoning circa 90 m2 gelegen aan het water. Parkeren is gratis en kan in de nabije omgeving. Op korte afstand van winkelcentrum "Stevensbloem" met een divers aanbod aan winkels en het groene "Stevenspark". Verder is de woning zeer centraal gelegen, op 10 minuten afstand van het treinstation De Vink en tevens nabij diverse uitvalswegen zoals de A44.
Leiden centrum met zijn vele winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

Indeling; entree, hal,toilet met fontein, lichte woonkamer met moderne keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin. De tuin met eigen berging is tevens via achterom te bereiken. Verdieping; overloop, badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en 2e toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor wasmachine/ droger. Aansluitend bevinden zich er een slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 kamers) van de woning en een slaapkamer aan de voorzijde.

Kortom, de ideale starterswoning!

Huur € 1295,- excl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.