Leiden, Margaretha Simonskade

Straat Margaretha Simonskade

Adres Margaretha Simonskade 40

Postcode 2331EH

Wijk Stevenshof

Stad Leiden

Prijs €1.295,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Slaapkamers 2

Toiletten 2

Badkamers 1

Oppervlakte 90 m²

Beschrijving

Per 1 juni 2022 beschikbaar!
Fijne eengezinswoning circa 90 m2 gelegen aan het water. Parkeren is gratis direct achter de woning. Op korte afstand van winkelcentrum "Stevensbloem" met een divers aanbod aan winkels en het groene "Stevenspark". Verder is de woning zeer centraal gelegen, op 10 minuten afstand van het treinstation De Vink en tevens nabij diverse uitvalswegen zoals de A44. Leiden centrum met zijn vele winkels, restaurantjes en uitgaansgelegenheden bevindt zich op 10 minuten fietsafstand.

Momenteel wordt de woning gerenoveerd en voorzien van een nieuw toilet, keuken en badkamer.
Indeling; entree, hal, toilet met fontein, lichte woonkamer met eenvoudige nieuwe keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de zonnige achtertuin. Hier is het heerlij vertoeven in de zomer. De tuin met eigen berging is tevens via achterom te bereiken.
Verdieping; overloop, badkamer met douche, wastafel en toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor wasmachine/ droger.
Aansluitend bevinden zich er een slaapkamer aan de achterzijde van de woning en een slaapkamer aan de voorzijde.
Kortom, de ideale starterswoning!

Huurprijs € 1295,-.
Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen via info@rosverhuurmakelaar.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorg samengesteld. Van onze kant wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onnauwkeurigheid of anderszins, of de gevolgen daarvan. Alle gespecificeerde maten en oppervlakken zijn indicatief tenzij anders aangegeven.